DavaMed
anima pura in corpore sano

Iată-ne!

  Înfiinţată în 2007 îşi propune testarea şi terapia biorezonantă, ca parte componentă a unui program complex de medicină integrativă, prevenind dezechilibrele şi întreţinerea stării de sănătate, utilizând aparatul de biofeedback QXCI şi terapii complementare (nutriţie, terapie psihospirituală, tehnici radiante etc.)

   Aparatul de biofeedback QXCI explorează corpul energetic, detectând dezechilibrele energetice ale organismului (dezechilibre ce reflectă existenţa sau apariţia unei afecţiuni) şi modificările centrilor de energie subtilă (chakra-elor) ale căror explicaţii sunt detaliate în meniul terapia psihospirituală. Poate realiza, totodată, un tratament energetic care înlătură aceste dezechilibre. Afecţiunea poate fi cronică, acută, sau pe cale de a se instala. Pentru depistarea acestor dezechilibre energetice, se plasează electrozi pe cap şi membre, se face o "scanare" a corpului pacientului pe o durată scurtă, fără să folosească metode invazive cum ar fi iradierea pacientului, înghiţirea unor substanţe de contrast evidenţiante, analize de sânge etc. De altfel, nu există nici o contraindicaţie (exceptând persoanele cu tije metalice în organism sau stimulator cardiac) şi nici un efect secundar în folosirea acestui aparat, fiind aprobat de Ministerul Sănătăţii pentru procedurile practicate.

   Partea de tratament include reechilibrarea organismului prin activarea meridianelor energetice, complementar cu terapia cu suplimente nutriţionale în funcţie de recomandare.

   Printr-o analiză extrem de precisă a carenţelor de vitamine, oligoelemente, acizi graşi nesaturaţi, amino-acizi etc. – ceea ce în medicina clasică presupune o multitudine de analize specializate – se identifică organele care suferă de pe urma acestor carenţe. În acest mod se acţionează conştient asupra cauzelor care afectează anumite organe.